Salathaven

online salat kursus
Current Status
Not Enrolled
Price
1295
Get Started

Det kommer vi til at lære


Igennem kurset vil du lære at bygge dit eget bed, vælge den rigtige jord, planter og frø, samt at dyrke, høste og nyde dit arbejde.
Vi skal igennem

  • Find den rigtige placering og valg af størrelse. Bare rolig jeg er med hele vejen og sikre at du starter rigtigt, så det bliver en succes historie.
  • Layout. Jeg hjælper dig med at vælge et layout og hvordan du bygger et højbed
  • Valg af jord, som er det vigtigste step i hele processen. For uden god jord er det svært at lykkes. Det er som at bygge et hus uden et fundament. Det bliver aldrig godt.
  • Valg af planter, så du ikke er i tvivl om hvad du skal dyrke. Vi er alle forskellige og vi laver derfor en særlig plan, som passer 1200% til dine behov.
  • Så og forspiring. Jeg viser og fortæller, hvordan du bedst forspire, hvad du skal bruge til det og viser hvor nemt det er at starte sine egne planter. For mig er forspiringen noget af det mest fascinerende og virkelig fede ved at dyrke grøntsager. For når man høster en grøntsag, som man har startet fra et lille bitte frø, som man har fulgt igennem hele processen er virkelig livs givende.
  • Pasning og skadedyr. For at få det meste ud af dine planter, er den rigtige parsing ideel. Derfor fortæller jeg om vanding og hvordan du passer din salathave, så du optimere din høst og din tid. For at spilde tid er ikke noget jeg arbejder med 😉 Vi skal bla. Kigge på vanding, hvordan du holder skadedyr som snegle på afstand og hvilke dyr du skal være glad for i din lille salathave.

-Sidst men bestem ikke mindst Høst. Jeg glæder mig helt vildt til at vise dig, hvordan du bedst høster dine afgrøder. For det er virkelig belønningen for dit hårde arbejde, med at starte din salathave. Vi skal også kigge på hvordan opbevare din høst og hvornår du kan begynde at høste.
For mig er det vigtigt at din salathave er en glæde og ikke en byrde. Derfor giver jeg dig igennem hele kurset en masse tips og erfaringer der optimere, spare tid og kræfter, uden at springe over hvor gærdet er lavest.

Frøspiren bruger cookies for at kunne optimere din oplevelse på hjemmesiden.